Известие

Collapse
No announcement yet.

Смяна на хидравлична помпа АР 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Смяна на хидравлична помпа АР 156

Здравейте, колеги. Имам следния проблем при въртене на волана се чува виене и един майстор ми каза, че това е хидравлична помпа. Но за съжаление най-евтината нова е 230лв, а пък намерих втора ръка за 40лв. Да попитам има проблем, ако взема втора ръка и как да разбера дали е счупена без да се монтира на колата? А също стават ли хидравличните помпи от другите двигатели моята е АР 156 1.6тс дали ще стане от 2.0тс и 1.8тс или са различни?
    Благодаря, предварително.

Първоначално публикувано от me1sun Покажи съобщение
    Здравейте, колеги. Имам следния проблем при въртене на волана се чува виене и един майстор ми каза, че това е хидравлична помпа. Но за съжаление най-евтината нова е 230лв, а пък намерих втора ръка за 40лв. Да попитам има проблем, ако взема втора ръка и как да разбера дали е счупена без да се монтира на колата? А също стават ли хидравличните помпи от другите двигатели моята е АР 156 1.6тс дали ще стане от 2.0тс и 1.8тс или са различни?
    Благодаря, предварително.
    Помпата се ремонтира за 30-40лв. Проблемът може да е и в рейката, а не в помпата. Ако не ти е "тежък" волана е по-скоро второто.
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Здравей, ами волана се движи нормално и при завъртане на пълен оборот например накрая става тежък и вие. Добре а въпросите които съм задал, защото може да сменя и рейката с помпата, то на никой не му се занимава с ремонт. Директно смяна ми предлагат.

Comment

Здравей, ами волана се движи нормално и при завъртане на пълен оборот например накрая става тежък и вие. Добре а въпросите които съм задал, защото може да сменя и рейката с помпата, то на никой не му се занимава с ремонт. Директно смяна ми предлагат.
        Щом не им се занимава смени майстора. Тук ще намериш адресите на сервизите, които ще ти свършат работа
        Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
        Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
        Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Добре благодаря ви

Comment

Масълцето как е, нивото достатъчно ли е ?
            Alfa Romeo 1.8 TS `98
            sigpic

Comment

Всичко е добре отидох при друг майстор днес и той ми каза, че с едно обслужване всичко ще се оправи. Сигурно било ангренаж. А дано се оправи, то така или иначе трябваше да се прави скоро, дано всичко завърши щастливо

Comment

Къде ги намираш тези майстори, въртиш значи волана и ангренажа вие
                Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Всичко е добре отидох при друг майстор днес и той ми каза, че с едно обслужване всичко ще се оправи. Сигурно било ангренаж. А дано се оправи, то така или иначе трябваше да се прави скоро, дано всичко завърши щастливо
                  Малии... Бегай бързо от там
                  Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Той добре, че не ти е казал, че причината е в съединителя и че трябва да се смени...
                    Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
                    Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
                    Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
                    Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

Working...
                    X